MOSTKOVICE - TATRAN 3:0

24.09.2014 21:07

V neděli 25.5.2014

….Těžko se píše….  Hlavní rozhodčí Jilek ze Zábřehu přivedl na hřiště soupeře shodně na 2. postupovem místě. TrenerTatranu Metoděj Nejedlý neměl lehkou roli při sestavování „mančaftu“. Dlouhodobě zranění nebo další nepřítomní omezili jeho možnosti.

V 6. min po centru zleva měl  „tutovku“ na noze Lukáš Zdražil. O chvíli později Petr Kubját (jarní jednička v brance Tatranu) podržel mužstvo. V 15. min. táhlá střela Jakuba Bobčiakanad. V 17. minutě opět pěkný centr z leva a vzorový „koník“ Lukáše Zdražila minul branku soupeře. Ve 30.min přišla na hráče „žízeň“ a rozhodčí přerušil hru na občerstvení (teplota ve stínu 28° C). Střed hřiště v té době ovládali naši „šutéři“  Tamáš Vávra a Jarda Sehnálek. „Vavroš“ zavelel a Jarda Sehnálek vyslal svůj první „šrapner“ na soupeřovu branku. Domácí kopali 1. roh až v 33. minutě. Bohužel v 40.minpříšel trest z trestného kopu a domácí šli do vedení. V 45.min se nepříjemně zranil Jarda Sehnálek,ale o poločase se dal dohromady a zápas dohrál. Začátek druhého poločasu poslal pěknou levačku těsně vedle Kuba Bobčiak, tentokrát moc nevynikal, snad důsledek předchozí virozy. V 59.min lehce zraněného Marka Plesníka střídal Vašek Kopečný. V 61. nedůraz a ztráta míče a bylo to 2:0. V minutě 70. Po rohovém kopu a našem nepokrytí soupeře 3:0. V 73 min 4:0 a nebylo co řešit. Ikdyž byl zápas herně vyrovnaný, výsledek je deklasující. Smutný konec, ale bojujem dále.

Sestava : Kubját-Plesník 59. Kopečný),Kozák,Březík,Páleník-Dan Rolinc,Sehnálek,Vávra,Bobčiak -Přikryl,Zdražil                                     Trenér: Nejedlý Metoděj

 

 

Autor: Jiří Šimara