PIVÍN - TATRAN 1:0 (0:0)

15.10.2014 07:00

V neděli jsme vyrazili k zápasu do Pivína. Tatran objednal autobus i pro diváky, ale přišli jen tři . Pivín je nepříjemný soupeř pro svoji agresivitu  hraničící  se záludností. Rovněž chování diváků nedělá tomuto klubu dobroui vizitku. Ale pojďme k zápasu.

2.min faul na Marka Přikryla a střela Jakuba Bobčiaka nad branku. V 10.min spolupráce Rolinc – Přikryl zakončena střelou. V 18.min o sobě dali vědět domácí a ještě před tím Lubomír Kubica střílí těsně vedle. V 31.min. hlavička  Dana Rolince vedle. 37.min. protiútok soupeře zastavuje Laďa Derych jen přidržením a dostává žlutou kartu. V závěru poločasu ještě s jistotou chytající Petr Kubját a přísná žlutá karta pro Marka Přikryla.

V 46.min. opět míč v síti domácích a rozhodčí jej neuznáva pro ofsajd. V 57.min. po trest. kopu L. Kubici roh a následná střela Jakuba Bobčiaka nad branku. V 71.min. jediná přesná střela soupeře z 16-ti metrů končí bohužel v naší síti 1 : 0. V zavěrečném tlaku ještě domácí vykopávali míč z brankové čáry a Laďa Derych hlavou zblízka brankáři do náručí. Velká škoda ztracených bodů.