TATRAN - MOŠTĚNICE 3:0

24.09.2014 20:50

Za krásného nedělního odpoledne se na ,,Pastevníku,, schylovalo k souboji, kde favoritem podle poslednich vzájemných zápasech byla jednoznačně Moštěnice.I přesto, že se nemůže soupeř vychloubat skvělou střeleckou chutí, pro Nás je a vždy bude soupeřem obávaným:-)

Tréňova rošáda v sestavě a v taktice se postarala a o skvělou předzápasovou atmosféru. Po určení exekutora pravého rohu, mohl Přikryl pouze nevěřícně kroutit hlavou.Další hlavní změna se týkala Jardy Sehnálka, který téměř po roce opustil defenzívu a s velkou chutí se vrhl na hrot:-)

Uvodní minuty jakoby Tatran byl myšlenkami ještě v kabině a za svou pasivitu málem zaplatil v 10. minutě.Skvělě zasahoval Petr Kubját a jeho vzrůstající formy nebere konce.Po chvilce přišel zlomový okamžik, kdy soupeř nastřelil brankovou konstrukci.Raději nebudeme domýšlet jaký by měl zápas průběh, kdyby situace opravdu skončila gólem.První brankový moment pro domácí přišel po hezké kombinaci Radka Kozáka a Daniela Rolince, který už svojí druhou trefou v řadě pouze potvrzuje v čem tkví celá dynastie Rolinců.

Ještě do přestávky však Tatran dokázal zdvojnásobit svůj náskok po rohovém kopu. Na zahraný roh Marka Přikryla si skvěle naběhl Ladislav Derych a Tatran se mohl radovat podruhé.Stav2:0. S tímto stavem se ukončil první poločas.

Cíl Všechovických v druhém poločase byl jasný - udržet za každou cenu dvoubrankový náskok.Druhou půli neměli hoste co ztratit a tak se projevovala  i jejich hra,kde  více otevřená obrana umožňovala mnoho protiútoku,ale bez gólového účinku.Vše do doby než na hřiště vběhl místní ,,seladon, a svojí hlavičkou zpečetil výhru domácích. Stav 3:0.V závěru vyhořel Přikryl před osamoceným strážcem svatyně a ani dorážka nebyla souzena v jeho prospěch