VRCHOSLAVICE - TATRAN 0:1

24.09.2014 20:51

Naši kluci v neděli odpoledne zajížděli do dalekých Vrchoslavic, za týmem, kde věk nehraje žádnou roli.Nepřetržitou sňůru neúspěchu na tomto plácku si Všechovičtí pamatují ještě za doby platnosti papírové dvacetikoruny.

Dnes je ale  vše jinak!!! Bereme body a rovnou tři.

Nervozita před zápasem by se dala krájet, když ješte dopoledne před zápasem nebylo jasné kdo všechno pojede.Nakonec dorazili i oslavenci z předchozího dne  a kupodivu předvedli heroický výkon, který byl nápomocen finálnímu výsledkuJ.

Cele utkání bylo od začátku velmi vyrovnané.Domácí , kteří svojí zkušeností dokáží hospodařit s míčem zásobovali útok přesnými nákopy, které zanikly ještě v zárodku v jiném případě fantastickými zákroky zlikvidoval  Petr Kubját. Opět stalo štěstí na naší straně  a určitě by se zápas vyvíjel jiným směrem, kdyby soupeřové šance byly proměněny.Největší  brankový moment zmařil Přikryl, který pokus o lob přes vyběhnutého brankaře nedokázal usměrnit.Celý poločas byl jinak od mužstva ze Všechovic velmi zodpovědný a bojovný, čímž jsme mohli spokojeně odejít do kabin.

Senzační morálka celého týmu v kabině se prěnesla i na hřiště do druhé půle. Zádná únava z pražícího sluníčka nebyla znát, právě naopak se produktivita ješte navýšila. Odměnou za to byla gólová situace, kdy Marek Přikryl odskočil od dotírajícího obránce a servíroval míč neomylnému kanonýrovi Danku Rolincovi. Stav 0:1.

Soupeř chtěl samozřejmě stav ještě korigovat, ale naše obrana nedala dýchat žádné pořádné akci, ba naopak jsme mohli ještě z rychlých protiútoku stav navýšit.Tento stav vydržel až konečného hvizdu.